Spontane en gezellige familiefotografie en lifestyle newborn fotografie » Leuke kinderfoto's, relaxte familiefotografie, lieve newbornfotografie en stoere zwangerschapsfotografie

Familiefotografie strand ~ familie Hol

Begin juli aan het eind van de middag had ik afgesproken met de Jolanda en haar gezin voor familiefotografie. Jolanda had voor haar mansBekijk het bericht »

Roos ~ Newbornfotografie Berkel

Eind april ben ik naar Berkel gereden voor newbornfotografie van Roos, de dochter van Raymond en Annemarie. Een bekend huis voor mij wantBekijk het bericht »

Zwangerschapfotografie en newbornfotografie ~ Dorith, Stefan, Mia, Abel & Elias

Dorith en Stefan verwachtten hun derde kindje en kwamen bij mij voor zwangerschapfotografie en newbornfotografie. In 2008 heb ik hunBekijk het bericht »

Babyfotografie in studio ~ Tessel

Tessel is nu een paar maanden oud en deze fotoshoot is een vervolg van de fotoshoot die haar papa en mama kregen toen Tessel nog nietBekijk het bericht »

Kyan in de natuur ~ kinderfotografie Leiden

Kyans moeder had na een bezoekje aan onze buren van boerderij ’t Geertje mijn fotostudio gespot en de buitenomgeving is hierBekijk het bericht »

gezinsfotoshoot Leiden

Cindy, Tom, Lotte en Stan ~ gezinsfotoshoot Leiden

Al weer een tijdje geleden heb ik een gezinsfotoshoot gedaan voor Cindy en Tom en hun kinderen, Lotte en Stan. Een aantal jaren geleden hebBekijk het bericht »

Newborn fotoshoot Leiden ~ Mia

Deze week weer een newborn fotoshoot in Leiden. Het lijkt wel lente: al die fotoshoots met zwangeren en pasgeboren babies! Mia is bijnaBekijk het bericht »

Fotoshoot newborn Leiden ~ Rosalie, Friso, Frank en Margaret

Rosalie (2 weken oud) was het middelpunt van de fotoshoot met Margaret, Frank en grote broer Friso.  Bekijk het bericht »

Zwangerschapsfotoshoot ~ Isabelle

Melle krijgt een nieuw broertje of zusje en mama Isabelle en papa Lennart kwamen mij bij in de fotostudio voor een zwangerschapsfotoshoot.Bekijk het bericht »