Spontane en gezellige familiefotografie en lifestyle newborn fotografie » Leuke kinderfoto's, relaxte familiefotografie, lieve newbornfotografie en stoere zwangerschapsfotografie

Kinderfotograaf en familiefotograaf ~ over Rita

Met een mastergraad in Engels zou je misschien verwachten dat ik docent Engels zou zijn of vertaler. Maar nee, in plaats daarvan ben ik in de ICT terechtgekomen. Jaren heb ik gewerkt in het (helpen) maken van software. Mijn laatste echte baan ‘op kantoor’ was hoofd ICT bij het mooie museum Naturalis! Hoe leuk en uitdagend ook, dit was het na bijna 10 jaar niet meer voor mij. kinderfotograaf en familiefotograaf
Toen ontdekte ik de fotografie! En ben zeer fanatiek – zoals ik alles doe – gaan studeren aan de Fotoacademie en daarna aan de Fotovakschool. Ik wilde alles weten over fotografie. Nachtwerk in de doka was zelfs geen probleem! Plus: ik hield van het opbouwen van iets waarin ik echt geloofde: mijn eigen fotobedrijf. En hoewel ik in het begin van mijn studie er niet aan moest denken om portretten te maken als kinderfotograaf en familiefotograaf, begon juist dat me steeds meer en meer me te raken. Al snel wist ik een paar dingen heel zeker:

  • Ik houd van het fotograferen van mensen (in alle soorten en maten).
  • Feel-good fotografie! Recht vanuit het hart.
  • Altijd op zoek naar het kippenvel moment.

Fotograaf Leiden

Verder houd ik ook van: veel te veel koffie, uitslapen, natuurfoto’s maken, tennis, alle dieren, Engelstalige thrillers in boekvorm en op TV, rock/indie muziek, beetje in de tuin rommelen en dan lekker loungen, familiestambomen uitpluizen, vakantie in Afrika. En niet te vergeten: kermisattracties (om naar te kijken), mijn man en onze kinderen, snoep (alle soorten!), champagne en bruidstaart.

Leuk om te weten!

  • Naast kinderfotografie is bruidsfotografie mijn andere specialiteit. Meerdere malen heb ik prijzen gewonnen: Bruidsfoto Award. Meer weten? Check mijn website met bruidsfotografie.
  • Ook voor zakelijke fotografie en editorial werk kun je bij mij terecht!
  • Ik heb bijna 25 jaar in Leiden gewoond en ken alle leuke fotoplekjes daar en in de omgeving! Sinds een paar jaar woon ik in Zoeterwoude. Een prachtige omgeving om buiten foto’s te maken: rust, ruimte, natuur! En voor diegene met kinderen: we wonen in de buurt van boerderij ’t Geertje.

1499388_578972538857855_858141928_n