Spontane en gezellige familiefotografie en lifestyle newborn fotografie » Leuke kinderfoto's, relaxte familiefotografie, lieve newbornfotografie en stoere zwangerschapsfotografie

Newborn lifestyle

Lifestyle newborn fotografie is er helemaal op gericht om jullie pasgeboren baby te fotograferen in eigen omgeving. Je kraamtijd is zo bijzonder en is ook weer zo voorbij. Met deze fotoshoot kun je die herinneringen blijven koesteren. Ook de broertjes en zusjes worden gefotografeerd: het is echt genieten om te zien hoe zij omgaan met “hun” baby! Een newborn lifestyle reportage is heel ontspannen voor jullie en de baby: niet poseren, maar gewoon lekker veel knuffelen en ik doe het werk :-). Ik fotografeer jullie baby natuurlijk het meest tijdens de fotoshoot. En daarbij let ik ook op de kleine details die je juist zo snel weer zult vergeten.

Een newborn lifestyle fotoshoot van 1,5 – 2 uur bij jullie thuis in regio Leiden/Den Haag/Zoetermeer met een pakket van 15 nabewerkte (zonder uitgebreide retouches), hoge resolutie foto’s is er vanaf 325 euro.